Ей, странно животно е нашенската електорална единица. Пуритан е, когато

...
Ей, странно животно е нашенската електорална единица. Пуритан е, когато
Коментари Харесай

Защо джендърската дупара на Рут Колева оскверни опикания тотем в Перущица?

Ей, необичайно животно е нашенската електорална единица. Пуритан е, когато Моника Люински върти свирки на Бил Клинтън, другояче е носил на жена си трипер от най-малко половин дузина квартални шафрантии. Страх го е от нитратите в краставиците и химикалите в американските самолети, но пуши по две кутии цигари и пие по литър ракия дневно. Пикае в градската градинка и на постамента на близкия монумент, но в случай че Рут Колева се снима там по чорапогащи, се разсънват заспалата му национална горделивост и страда нежната му любов към предците.

Все се наслушахме на дебилни публични диспути в последната година, но полемиката към фотосесията на младата певица в Перущица удря в земята и имунизацията на Чорбанов, и държавната помощ за Алибегов, и военните специалисти на Дърева. Чиста полуда е медийният дневен ред да бъде заеман с презряната и жалка орис на следващото комуноидно капище, все едно не ни стигат МОЧА, Альоша и хилядите бюстчета, надписи и плочки с имена на прекомерно късно екзекутирани шумкари.

А на пръв взор драма не би трябвало да има никаква – симпатично момиче се пробва да прави изкуство доколкото му разрешават опциите, като се възползва от бетонените остатъци на идиотското създание на някой ведомствен соц талант, изцвъкано с пропагандна цел през 1976 година и забравено от жителите на родопското градче, от архивите на Българска комунистическа партия, евентуално и от своя основател.

За страдание не познавам никого от Перущица, с изключение на Методи Андреев, но няма в този момент да му звъня да го запитвам до каква тъкмо степен локалните се разпознават с въпросния монумент на трите генерации. Като виждам изронената мозайка и петната от урина по стените обаче, надали е главната горделивост на битието им. Вероятно по-лесно могат да намерят пътя до аутлета на „ Ейч енд Ем “ в моловете в прилежащ Пловдив, в сравнение с до това каменно изражение на непреходния български дух.

Хайде, да оставим това, но не виждам и какво толкоз е направила Рут, като е посочила малко бедра и прасци (средно качество) и гърди (отлични) наоколо до светинята, за която до предходната седмица никой не беше и чувал. Ако приказваме за опозоряване, такова е съществуването на признака на кръвожадните терористи и всеобщи убийци-сатанисти от Българска комунистическа партия – петолъчката, която съвсем до началото на новия век се кипреше върху костницата.

Драмата не е в телцето на Рут, а в самата нея, опасявам се. Защото запененият през днешния ден против арт перформънса й таксиджия, дюнерджия или санитар в приют е прочел, че тая не е каква да е, а джендърка. Всъщност тя си е естествена, горката, но пее и облича шарени роклички да поддържа всякакви лесбийки, педерасти и впрочем еврогейска паплач. Демек похищението става политически натоварено – страшният Запад, от който ни пази Владимир Владимирович с иранските си ракети и корейските снаряди, протяга ръка да ни отнеме историята.

Ето тук редовият недодялан селянин стартира да дава на заето, да плаши и да звъни на полиция и прокурори, да плете конспирации и да се оглежда за някой, дебнещ го с ваксина в ръка. Ако на паметника в Перущица циците си беше посочила Кичка Бодурова дружно с кожените гащи на Панайот Панайотов, всичко щеше да е наред. Тая Рут обаче не става. Чуйте й името единствено – еврейско звучи. Значи е укро-нацистка подлога.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР