Ей, по корем легнах и те отгоре!Това възкликна лидерът на

...
Ей, по корем легнах и те отгоре!Това възкликна лидерът на
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ей, по корем легнах и те отгоре

Ей, по стомах легнах и те от горната страна!

Това възкликна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по адрес на " Продължаваме промяната " - политическата мощ, с която договаря за сформиране на държавно управление. Част от обединението е и " Демократична България ", само че коментарът на Борисов бе ориентиран съответно към политическата мощ, водена от Кирил Петков и Асен Василев, поради, публикувани от отделилия се народен представител Радостин Василев.

Борисов сподели, че цитира някогашния министър на културата Вежди Рашидов, който дружно с други съпартийци и симпатизанти го упрекнал за взаимоотношението.

Сравнението, волна или несъзнателно, препраща към анонимните фотоси от спалнята на Борисов в резиденция " Бояна ", където е сниман да спи по стомах, а на други фотоси са показани кюлчета и пачки банкноти от по 500 евро, направени в същото помещение. Те бяха разпратени до медиите през лятото на 2020 година Днес стана известно, че по случая, тъй като не може да откри дали сниманите предмети са същински или подправени. Борисов постоянно се връща в спомените си към тези фрагменти, разказвайки по какъв начин Вчера Борисов разяснява записа от сбирката на " Продължаваме промяната " в подтекста на компромата против себе си. Преди да се запознае със наличието на записите той сподели, че
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР