„Ей боклук, защо лепиш върху моите плаката? Тебе ще те

...
„Ей боклук, защо лепиш върху моите плаката? Тебе ще те
Коментари Харесай

Водачът на ГЕРБ-Силистра към съгражданин: Ей, боклук, ще те убия!

„ Ей отпадък, за какво лепиш върху моите плаката? Тебе ще те убия, тебе ще те затрия, тебе ще те смачкам! “. Тези закани изрекъл регионалният координатор на ГЕРБ и лидер на листата в Силистра Тодор Тодоров към футболния арбитър Тони Георгиев. За това сигнализира самият той във видеообръщение, което е направил малко след случая.

Силистренци разкриха пред Фрог, че партията на Бойко Борисов е наложила мафиотски модел в града, както и че дерибействата са нетърпими. За първи път гражданин на крайдунавския град застава намерено с лицето си и приказва освен за конфликта си с Тодоров, само че и за проблемите в града, произлизащи от тоталното въздействие на ГЕРБ.

Тони Георгиев описа, че в сряда сутринта към 7,30 часа е лепил плакати на две политически обединения, които са съперници на тези избори. Това е станало на несъмнено за задачата място до банков клон. До него стопира автомобил, от който се подава Тодоров и му споделя да не лепи плакати. „ Къде да го върша, откакто вашите са на всички места? “, попитал го футболният арбитър. Той прецизира, че в този миг индивидът от ГЕРБ скочил против него забил му глава в челото и му изрекъл заплашителните реплики “. След това се отдръпна.

Свидетели на случката са станали приятелката на Тони Георгиев и друга млада жена, които в този миг били на същото място. Младият мъж не се уплашил, а решил да работи по закон като пуснал тъжба в локалната полиция и прокуратурата.

„ Това беше опасност за ликвидиране. Негови хора направиха опит да ме отвлекат. Звънна ми човек от неговата защита и ми вика: „ Качвай се в колата “. Отвърнах му: „ Минаха тези години с качването. Това няма по какъв начин да се случи към този момент. Явно е, че желаят да се договорят с мен, само че няма да стане “, безапелационен е потърпевшият.

Във видеообръщението той прецизира: „ Това лице Тодор Тодоров го раздава на мутра и е дерибей в наши град. Аз зная доста неща от мои другари по какъв начин ги е заплашвал, по какъв начин се е опитвал да подмята опиати на други лица. Действа извънредно престъпно. И не престават със заканите. Притеснявам се за мен и за моите близки. И се надявам способените органи да си свършат работата “.

Пред екипа ни Тони Георгиев добавя още: „ Хората ги е боязън, тъй като Тодор Тодоров държи цялата прокуратура в Силистра – районна и окръжна. Всички прокурори той ги назначава. Постоянно неговите хора се пробват да вършат мизерии. Никой не желае да влиза в ла....а, само че всеки си пази хляба. Просто индивидът е с власт. Той си дерибейства. И приказваме за регионалния координатор на ГЕРБ, и лидер на листи в няколко града. Радвам се, че всички други партии застанаха зад мен и ме поддържаха “.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР