Евтино кафе и ниски наеми на местата за настаняване -

...
Евтино кафе и ниски наеми на местата за настаняване -
Коментари Харесай

Евтино кафе и ниски наеми: София е втора сред най-добрите градове в Европа за работа от разстояние

Евтино кафе и ниски наеми на местата за настаняване - тези два значими фактора за всеки човек, работещ от разстояние, са задоволителни, с цел да обезпечат на София второто място в английска ранглиста на най-хубавите градове в Европа за подобен вид работа, наложена от Коронавирус пандемията, написа.

Според застрахователната компания Reassured минусите на българската столица като по-малкия брой пространства за взаимна работа и безвъзмездни wi-fi зони - надлежно 4443 и 48, са повече от задоволително обезщетени от евтиното кафе - 1,75 евро, и ниски наеми на стая от едвам 48,96 евро дневно.

На първо място в класацията, в която са включени 38 града, е Истанбул, а след София в топ 10 попадат още Лондон, Будапеща, Загреб, Букурещ, Мадрид, Варшава, Рига и Рим.

" След пандемията доста компании се насочиха към работа от разстояние и чиновници в целия свят търсят повече еластичност на работното място. Търсенията в Гугъл на " хибридна работа " са нарастнали с 614% в последните 12 месеца ", написа компанията.

Работещите от разстояние хора имат свободата да избират работното си място и даже постоянно могат да работят от чужбина. В Истанбул, който оглавява класацията, безплатните wi-fi зони са цели 59 176, а наемът на стая излиза малко под 70 евро на ден.

Лондон е на трето място поради огромния си брой пространства за взаимна работа - цели 886, най-вече измежду градовете в класацията. Но работещите от разстояние хора ще би трябвало да имат поради доста по-скъпите места за настаняване в града - 188,70 евро дневно, и междинна цена на кафето от близо 4 евро.

" Със забележителния растеж на работните места, предлагащи еластичност на чиновниците посредством работа от разстояние, фирмите могат освен да притеглят повече гении, само че и да държат актуалните си чиновници стимулирани и да предизвикват креативната им сила ", разяснява Фил Джейнис, шеф на отдела за корпоративни тактики в Reassured.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР