Евтините горива май ще останат мираж за българите. Това стана

...
Евтините горива май ще останат мираж за българите. Това стана
Коментари Харесай

Евтините горива остават мираж за българите, ако това не се случи!

Евтините горива май ще останат мираж за българите. Това стана ясно по-рано през днешния ден след политическа престрелка сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Парламентарната група на " Продължаваме промяната – Демократична България “ се разгласи срещу свикването на изключително съвещание на Народното събрание в петък. От своя страна Делян Добрев от ГЕРБ сподели какво ще се случи, в случай че няма съвещание: 

" Ето този закон и този период бе предмет на съглашението от през вчерашния ден заран. От идната седмица от вторник трябваше да стартират да се изплащат на хората по 73 ст. на литър бензин и по 73 ст. на литър дизел. Ако няма съвещание в петък и не успеем да отхвърлим ветото, тъй като са ни нужни 121 гласа - това значи, че това несъгласие ще остане за някое време след изборите. Тоест даваме още седмици на " Лукойл ". Ако се забави отхвърлянето на ветото със седем дни значи, че са подарили на " Лукойл " 21 млн. лева Всеки ден, в който ние не отхвърляме ветото, подарява на " Лукойл " 3 млн. лева ", предизвести ръководителят на Комисията по енергетика в Народно събрание и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев. 

Всичко това идва на фона на предлагането на ГЕРБ и Движение за права и свободи дерогацията за съветския нефт да отпадне и да се приключи монопола на " Лукойл " в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР