Евтаназията на добитък продължава и хората ридаят безутешно, въпреки че

...
Евтаназията на добитък продължава и хората ридаят безутешно, въпреки че
Коментари Харесай

Евтаназията на домашни животни продължава! Къде са веганите, къде са защитниците на животни?

Евтаназията на добитък продължава и хората ридаят безутешно, макар че източникът на болестта към момента не е изрично открит.

Полицаи барикадират елементи парцели и не позволяват притежателите им в тях.

Днес трогателна фотография на стара жена обикаля обществените мрежи и провокира гневни мнения, а описанието към нея е на фотографът, който я е снимал:

"...баба Дора...от няколко дни плаче, не може да спре... и на следващия ден ще плаче...може би за последно. Живее с 30-те си козички и още толкоз ярета, всички си имат имена, Гергана, Тодорка.... това са децата ѝ...не стопира да им приказва, за тях живее, с тях става и с тях ляга...тази нощ за последно...утре ще бъдат евтанизирани...всичките към 60 нейни ЗДРАВИ деца, с които тя живее и с които се изхранва. От на следващия ден баба Дора ще е празна...
Толкова болежка, сълзи и тъга видях през днешния ден...най сложната ми фотография...баба Дора искаше да я фотографирам...плаках.. ", написа Даниел Стефанов.

Ние от БиНюз питаме: Къде са веганите, които по този начин яростно стачкуват против убийството на животни? Отговорът: Евтаназията на животни е план на Сорос, каквито в действителност са и въпросните вегани, които прибират немалка сума пари за нашумелите си в последно време прояви на "загриженост ". Хайде стига към този момент! Къде сте в този момент? Защо мълчите? С какъв брой пари запушиха лакомите ви тревопасни усти?

Къде са бранителите на животни? Защо се вършиме на заспали?

Цялата грозна картинка към евтаназиите е целенасочена и се прави изцяло умишлено. Целта е да се унищожи поминъка на хората. Тези отрудени хорица, които си имат единствено това и разчитат на него да оцелеят.

В измислената ни псевдо страна са намерили метод с доста труд и пот да изкарват прехраната си, само че някой е решил, че те не заслужават да са живи и да съществуват. Поминъкът им ще бъде погубен, а те ще бъдат принудени да изоставен България, продавайки парцелите си на безценица.

Всички знаем, че в района и освен бяха унищожени всички предприятия и няма различен метод да свържеш двата края.

Нарочно се пускат инфектирани животни през границата ни с Турция, по този начин около тях ще бъдат избити и изцяло здравите, като обезлюдените региони ще бъдат заселени с бежанци. Същите тези афганистанци, пакистанци и така нататък, които нашият министър председател услужливо ще настани.

Държавата е мащеха за българите. Какво доживяхме, драги сънародници? Да ни принуждават принудително да напущаме страната си, с цел да заселят в нея непознати нам нации със подозрително родословие.

Как да помогнем и можем ли? Задайте си въпроса можем ли да избършем сълзите на горките хора?



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР