Евтаназията на добитък дълбоко проникна в душите на хората, които

...
Евтаназията на добитък дълбоко проникна в душите на хората, които
Коментари Харесай

Младите са по цици, а може и без прашки! Важно е да помогнем на татенцето! Щерката на убиеца на животни мълчи като агне пред евтаназия!

Евтаназията на добитък надълбоко проникна в душите на хората, които не престават да търсят отговори, да задават въпроси и да роптаят против тежката неправда, здрави животни да бъдат умъртвявани.

Оказва се, че Дамян Илиев- ръководителят на БАБХ, който издава заповедта за убиването на животните в Странджа, е отгледал рожба- безжалостен протестант, видяна на не един протест и митинг, против държавното управление на Орешарски. Дъщеря му Таня Илиева през днешния ден мълчи. Малчи като агне, готвено за евтаназия.

Дамян Илиев стои също и зад драмата с лъвчетата Терез и Масуд, с убитите, още веднъж по избор на БАБХ, 100 папагалчета, които бяха жертва на трафик на животни, с умрелите от апетит и мраз кончета в Кюстендилско през тази зима и не на последно място - безумното предпочитание за евтаназия на кравата Пенка.

Не можем да не се запитаме къде е в този момент наследницата на килъра, знойната манекенка- интелигентна и красива, която е подобен специалист в митингите?

Не можем да не попитаме за какво татко й е към момента на поста си? Може би заслугата е на дъщеря му, заголила обилно гръд в символ на митинг?

Младите са по цици, а може и без прашки. Важно е да помогнем на татенцето.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР