евски победи Етър с 2:0 в последната си контрола преди

...
евски победи Етър с 2:0 в последната си контрола преди
Коментари Харесай

Левски приключи подготовката си за новия сезон с победа

евски победи Етър с 2:0 в последната си контрола преди старта на новия сезон в Еfbet лига. " Сините " започнаха вихрено на " Виваком Арена Георги Аспарухов " и поведоха небрежно с 2:0 след попадения на Здравко Димитров (6') и Мартин Петков (8').

Гостите от Етър демонстрираха зъби, само че Ромеш Ивей пропусна в 20-ата минута, същото стори и Радослав Апостолов в 32-ата, а сред двете обстановки гостите имаха и искания за дузпа за игра с ръка на Томислав Папазов.

Втората част стартира с дузпа за Левски за фаул против Билал Бари, само че Борислав Цонев стреля мощно в напречната греда. Малко по-късно още веднъж той пропусна с глава.

След малко повече от час игра и Мартин Петков не съумя да вкара, откакто беше изведен чудесно от Здравко Димитров.

Десет минути преди края почитателите на Левски приветстваха бурно появилия се в игра Валери Божинов. Малко по-късно Етър пропиля едно от най-хубавите си положения в мача, само че Кольо Станев стреля в гредата. До края не падна гол и Левски завоюва мача с 2:0.

Това беше пета контрола за " сините " през тази подготовка, като всичките се играха на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ". Левски завоюва против Локомотив (Пловдив) с 1:0, изпусна триумфа в последните минути против Ботев (Пловдив) - 1:1, победи Локомотив (София) с 4:0 и приключи 1:1 с Левски (Лом).

Следващата събота (24 юни) Левски стартира новия сезон с домакинство на Славия от 21:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР