Еврпейският шампион по плуване за юноши Йосиф Миладинов ще продължи

...
Еврпейският шампион по плуване за юноши Йосиф Миладинов ще продължи
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов зарязва Швейцария, ще тренира в България до ...

Еврпейският първенец по плуване за юноши Йосиф Миладинов ще продължи в България подготовката си за Олимпиадата в Париж през 2024 година. Пловдивчанинът няма повече да тренира в Швейцария. На 2 февруари Миладинов ще замине с националния тим на лагер в Одрин.

Миладинов подхваща е смяната поради спада в резултатите след олимпийските игри в Токио, където приключи осми на 100 м бътерфлай.

„ Не съм взел това решение от през днешния ден за на следващия ден. Доста мислих какво би трябвало да трансформира. Вярвам, че това е вярната стъпка, с която се надявам да се върна там, където бях преди. Няма да упражнявам повече в Швейцария. Целта ще бъде покриване на нормативи за олимпийските игри в Париж “, съобщи Миладинов на конференция.

Генералният управител на националния тим Кристиян Минковски е провел серия от диалози с Миладинов и в последна сметка е убедил Миладинов да тренира под негово управление.

„ С Йосиф сме работили дълго време дружно, познавам го и съм сигурен, че в случай че продължава да се труди, ще реализира огромни триумфи “, съобщи Минковски пред bgswim.com минути след получи наградата за треньор на месец декември 2022 година в анкетата на пресклуб България.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР