Евровизия може и да е отменена, но музиката ще обедини

...
Евровизия може и да е отменена, но музиката ще обедини
Коментари Харесай

Виктория със специална роля в шоуто за "Евровизия"

Евровизия може и да е анулирана, само че музиката ще сплоти Европа. Тази вечер онлайн в ефира на Българска национална телевизия може да гледате специфичното шоуто “Europe Shine a Light” от 22 часа.

Българските фенове още могат да гласоподават и в специфичната ранглиста „ Любима ария от Евровизия 2020 “, която ще уточни любимеца за българските 12 точки. Вотът е вероятен през новото мобилно приложение на Българска национална телевизия. Резултатите ще бъдат оповестени в неделното издание на предаването " Денят стартира с Георги Любенов ".

Виктория има и специфична роля в шоуто довечера.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: На 16-ти всички участници в Евровизия пеем тази ария -,,Love shine a lights ", която уредниците избраха и е много подобаваща, за обичта и любовта в света, за мира, да сме по-смирени, да се обичаме повече. Много забавна ария, която не ми е в стила и ми беше забавно да я извърша, защото много се отличава от това, което аз върша. Мисля, че се получи доста естествено и доста добре.

В рекламния клип, който се излъчва в 45 страни, основната роля е за Виктория.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: Толкова доста участници - сложиха мен като соло за рекламата - това е много огромно самопризнание и съм доста признателна, доста се веселя, че им е харесало.

Да слушаш една ария още веднъж и още веднъж и да пожелаеш да я изпееш по собствен метод - тъкмо това се случило с песента-победител на Евровизия 2019 и Виктория. Така се появи кавърът на Аркейд. Част от него ще зазвучи и по време на огромния концерт,,Europe Shine A Light ".

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: Направихме я с бандата онлайн, изобщо по напълно друг метод се получи като атмосфера и страст и мисля, че се възприе доста добре това.

И песента на Виктория търси своето по-различно звучене. Ограничения няма. Конкурсът за кавър на,,Tears getting sober " има една цел: да сближи хората, да ги сплоти, изключително в този момент.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: И да се доближим по някакъв метод прочувствено до тях. Искахме да чуем техните версии на песента, да забележим кой по какъв начин си интерпретира в главата, в случай че щеш музикално и прочувствено и по всевъзможен метод. Идеята е просто да споделяме повече с публиката. Аз персонално също ще чувам всеки един кавър и това си е нещо доста хубаво, защото и аз съм правила кавъри преди и доста ми се е желало някой от артистите да чуе или да види.

Нова ария - това дава обещание Виктория на почитателите си в края на май.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: Новата ми ария е доста по-различна от тази за Евровизия. Доста по-жива е, има много повече позитивизъм по този начин да го нарека, защото доста ми се искаше да изкарам ария, която да е обвързана по някакъв метод със обстановката сега. Текстът просто е доста положителен по тази причина, че всичко ще бъде наред, каквото и да се случва и че би трябвало просто човек да се държи и да не губи религия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР