Евровизия 2021 ще се проведе в съкратен формат, като съставът

...
Евровизия 2021 ще се проведе в съкратен формат, като съставът
Коментари Харесай

Евровизия тази година ще бъде в съкратен формат

Евровизия 2021 ще се организира в скъсен формат, като съставът на делегациите, както и броят на публицистите, ще бъдат понижени, заяви РИА Новости.
Решение за наличието на аудитория в шоуто към момента не е взето, оповестиха уредниците на надпреварата.
 Унгария напуща Евровизия, тъй като била прекомерно гей Унгария напуща " Евровизия ", тъй като била " прекомерно гей "
Унгария няма да взе участие в песенния конкурс " Евровизия " през идната година, като това става на фона на спекулации, че решението е вз...
„ През февруари беше оповестено, че „ естествен “ формат на състезанието за ария на Евровизия не може да се организира при актуалните условия... 65-ият максимален музикален конкурс онлайн в света може да се организира по „ сюжет Б “ - в по-малка, само че амбициозна версия на надпреварата със, и обществена отдалеченост. Наскоро това решение беше доказано от сборната група на Евровизия, управителния орган на събитието и изпълнителния съвет на Европейския съюз за радио и телевизия, " се споделя в изказване, оповестено на формалния уеб страница на състезанието.
Уточнява се, че в границите на определения сюжет броят на участниците във всяка от делегациите ще бъде понижен спрямо предходните провеждания на състезанието. Броят на публицистите, присъстващи на събитието, ще бъде стеснен до 500 души, а още 1000 публицисти ще могат да отразяват надпреварата в специфичен пресцентър.
Решение за наличието на аудитория ще бъде взето по-късно, като уредниците не изключват събитията да се трансформират.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР