Евроспорт продължава да използва иновативни технологии, за да помага на

...
Евроспорт продължава да използва иновативни технологии, за да помага на
Коментари Харесай

Евроспорт разкрива тайните на скелетона с помощта на увеличена реалност

" Евроспорт " продължава да употребява новаторски технологии, с цел да оказва помощ на феновете да схванат по-добре техниките в разнообразни спортове и да ги прави съпричастни с достиженията на спортистите в тях. В новата серия от поредицата Sports Explainer, почитателите на зимните спортове ще се потопят в особеностите на скелетона.

Най-лесната дисциплинираност измежду зимните спортове? Не напълно. Една от най-вълнуващите? Със сигурност.

С помощта на увеличена действителност и данни " Евроспорт " разкрива в извънредно 60-секундно видео любопитни механически и тактически особености на спускането в замръзнал улей. Зрителите ще схванат какъв брой метра трае усилването на състезателя, по кое време стартира отброяването на секундите от спускането му, по какъв начин се пресмята спортното време, на какъв брой сантиметра от леда състезателите държат главите си, каква е техниката за надзор и каква скорост може да се развие в заледения улей.

Феновете в Европа (с изключение на Франция и Русия) ще могат да гледат конкуренцията от Олимпийската стратегия по скелетон при мъжете и дамите на 15, 16 и 17 февруари 2018 година онлайн по Евроспорт и Eurosport Player.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР