Европейците притежават особен ген“, който им пречи да съществуват съвместно

...
Европейците притежават особен ген“, който им пречи да съществуват съвместно
Коментари Харесай

Песков: Някакъв ген пречи на Европа да води съвместно съществуване с Русия за обща изгода

Европейците имат необикновен „ ген “, който им пречи да съществуват взаимно с Русия за обща полза, само че и освен това състояние двете страни могат да свикнат една с друга. Това мнение показа представителят на Кремъл Дмитрий Песков в ефира на съветската телевизия „ Росия-1 “, съобщи ТАСС.

Песков отговори на въпрос от съветски публицист за какво през последните години в връзките сред Русия и Европейски Съюз не е преобладавало градивното начало, а някакви „ глупости “ и един демонизиран облик на Москва, изваян от европейските политици, прецизира организацията.

„ Европейците имат някакъв ген, който им пречи да се отърсят въпреки всичко от тая нелепост и да водят с нас взаимноизгодно взаимно битие. Било някаква непотребна хромозома, било друго нещо, само че това си го има у тях “ – сподели представителят, приказвал с подигравка съгласно ТАСС.

„ От друга страна обаче можеш да се научиш (да живееш) и с тая непотребна хромозома – дали е непотребна или пък се губи, не знам “, добави той. По думите на Песков „ може и освен това състояние все едно да свикнем един с различен “, цитира Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР