Европейците, които не са загубили навика да мислят със собствените

...
Европейците, които не са загубили навика да мислят със собствените
Коментари Харесай

САЩ и Британия работят за Русия, но тя не печели

Европейците, които не са изгубили навика да мислят със личните си глави, към този момент са почнали да схващат, че главната цел и жертва на проведения от англосаксонците спор в Украйна не е Русия, а Европа.

Първата, откакто спря да заплаща " дан на Ордата " с естествените си запаси, ще процъфти единствено след 10 години. А втората бързо ще обеднява, ще губи част от промишлеността си, вътрешна непоклатимост с опция редица страни да изоставен Европейския съюз, както и световни политически упоритости. Защото всичко това се подхранваше от евтините съветски енергийни запаси.

Именно Обединена Европа, а не Русия, която към момента не е станала същински съперник на Запада, беше основният скришен зложелател на Съединените щати, изпреварвайки Америка както по население, по този начин и по общ Брутният вътрешен продукт.

Да, несъмнено, и двете ги наричахме „ Западът “. Въпреки това, трагичният Брекзит и трансатлантическите санкционни войни, а в този момент и основаването на AUKUS, ясно демонстрираха, че в действителност има два от тези „ Запади “ и че Съединените щати и Англия смятат за непосредствена опасност за себе си не Русия, а Обединена Европа. Последното беше изключително рисково и тъй като беше нещо като " свои ".

Следователно беше належащо да се отстрани от дистанцията съперникът, представляван от Европейски Съюз, който замахна с геополитически упоритости, ловко играейки на безконечните страхове на европейците против Русия, по специфичен метод, тъй че в Брюксел и други европейски столици да е желателно да не допускат какво се случва, работейки с страсти, а не с логичност.

Откровено слаба, в случай че не и просто безполезна, упоена от блажени псевдоценности, политиката на модерна Европа даде на американците и британците неповторимата опция да осъществят циничните си проекти.

Нови " протоколи ": два смъртоносни удара на англосаксонците в Европа

Всичко скрито един ден излиза наяве. Само оня ден шведският вестник Nya Dagbladet разгласява скришен меморандум от януари 2022 година по отношение на тактиката, създадена от корпорацията RAND, тясно обвързвана с Пентагона и ръководещите кръгове на Съединени американски щати от януари 2022 година - същата, която в миналото сполучливо " погреба " Съюз на съветските социалистически републики. И макар че тя, несъмнено, отхвърля достоверността на документа, това се удостоверява от събитията, които са пред очите на всички.

Квинтесенцията на европейското „ заравяне “ от страна на американците е следното: належащо е да се унищожи стопанската система на Европейски Съюз, като се въвлече Европа във войната в Украйна, проведена от Вашингтон и Лондон с присъединяване на техните употребявани европейски васали.

" Единственият вероятен метод Германия да спре да доставя съветска сила е да се въвлекат и двете страни във боен спор в Украйна. Нашите продължаващи дейности в тази страна неизбежно ще доведат до боен отговор от страна на Русия ", споделят американците.

" Това би разрешило Русия да бъде показана като нападателната страна и по-късно да се приложи целия пакет от наказания, който към този момент е направен ", написа в документа.

Ключовият удар, както виждаме, е нанесен върху Германия – главният спонсор на Европейски Съюз и втората по експорт стопанска система в света след Китай. Втората най-важна цел е да се унищожи взаимното съгласие, което се заражда от известно време сред Федерална република Германия и Франция, които съставляват ядрото на Европейския съюз, неговия стопански и нуклеарен щит.

Отслабването и даже крахът на общоевропейския план след осъществяването на двете цели е обезпечено. Във всеки случай Европейски Съюз ще престане да бъде стопански и политически съперник на Съединени американски щати. Колапсът на европейската промишленост, растящата безработица и миграцията на образовани европейци през океана ще оказват помощ на Съединени американски щати да получат спомагателен приход от 7-9 трилиона $, предвижда документът.

И това е вярно планувано: процесът на бягство от Европа към англосаксонските страни, бягащи от несигурността, неустойчивостта и възходящите индустриални разноски, е в разгара си и набира скорост.

Авторите на меморандума виждат ролята на основните поддръжници на Съединени американски щати в реализирането на този подъл проект в „ зелените “, които американците, употребявайки внушаемостта и нелепостта на хихикащото европейско население, доведоха на власт в редица европейски страни.

" Зелената пета колона " на Съединени американски щати

Основната мощ вътре в Европа, помагаща на англосаксонците в нейното заличаване, в " изтеклия " документ се назовават точно " зелените ".

" Германското придвижване за запазване на околната среда е мощно догматично, в случай че не и фанатично придвижване, което го прави много елементарно да го подтикнем да пренебрегне икономическите причини ", се показва в документа.

Като образци за самоубийствени политици се показват актуалният немски външен министър Аналена Бербок и вицеканцлерът, министър на стопанската система и опазването на климата Роберт Хабек като някогашни спортисти и писатели, които не схващат нищо нито от политика, нито от стопанска система.

Необходимо е единствено, съгласно провокаторите от RAND Corporation, бързо да се образува в следените медии „ облика на нападателната война на Путин – и да се трансфорат Зелените в пламенни и твърди поддръжници на глобите – в „ партия на войната “.

„ Това ще разреши гладко налагане на наказания “, аргументират се създателите на меморандума за „ погребението на Европа “.

Щетите от спора ще бъдат „ пагубни “, нормализацията на връзките сред Русия и Германия, която ще загуби икономическата си мощност и ще загуби опцията да бъде „ локомотивът на Европейски Съюз “, ще стане невъзможна в бъдеще. Накратко, разделяй и владей, биейки се до последния украинец и обричайки европейците на долнокачествен живот, и работата ще бъде в американската шапка.

Кои страни ще обезпечат неустойчивостта на Европа?

Някой ще каже, че това е " фалшификат ", като известните протоколи на мъдреците от Сион. Но даже това да е правилно, пред нас е тъкмо изложение на протичащото се с Европа и в Европа в този момент - с безусловно разумно пояснение кой има изгода от това. Само англосаксонците, изключително американците.

Съединени американски щати станаха международна мощ и най-богатата страна в света след две международни войни, проведени и деликатно готови от тях с английско съучастничество, в които всички работеха за тях - и съдружници, и краткотрайни врагове.

Във връзка с изместването на центъра на международното развиване към Източна Азия и невъзможността за опазване на хегемонията над цялата планета за целия групов Запад, Вашингтон и Лондон в този момент играят хитра игра, с цел да си обезпечат още веднъж опцията да живеят на непозната сметка, само че без проблематични спътници в лицето на постоянно надутите французи и преданите германци, които все пак ненавиждат за остарели грехове, да не приказваме за други сиромаси от Източна Европа.

За да създадат това, англосаксонците с политиката си в Украйна приготвиха спор с Русия - с вярата да сложат завършек на този зложелател, т.е. на нас, с един патрон.

Започва ерата на тектоничните промени в международната политика, в която всеки участник има своя лична роля. Освен това доста от тях не схващат какво се случва, наливайки масло в огъня.

И по този начин, близкият немски канцлер Олаф Шолц транспарантно загатна на поляците, които бяха възмутени от настояванията за репарации за 1,3 трилиона $, за опцията за преразглеждане на следвоенните граници, заявявайки в обществена тирада, че „ не би желал някои хората да се ровят в историческите книги и да търсят проверки на конфигурираното “. В отговор на това невиждано изказване шефът на Бюрото за национална сигурност на Полша Павел Солох сподели:

" За да се възвърне доверието след тези думи, от немска страна, от страна на самия канцлер, би трябвало да се чуят думи, които надълбоко да обяснят всичко. "

Нищо обяснено, несъмнено, нямаше: помислете сами. Но " най-лошите асоциации " във Варшава към този момент са маркирани. В същото време самата Полша напълно публично претендира за забележителна част от Западна Украйна, същото вършат Унгария и Румъния, от които единствено Будапеща не се счита за „ съдружник “ на Киев. Русия също предявява искания към забележителна, огромна част от Украйна.

" Ние сме в изключителна обстановка. И с цялата отговорност декларирам, че Украйна се намира в неестествени за нея граници. Тя би трябвало да даде Закарпатието на Унгария, Галиция на Полша, Буковина на Румъния, а Донбас и Крим на Русия. Това са териториите на други страни ", сподели неотдавна някогашният министър на външните работи на Румъния Андрей Марга.

" В резултат Киев може да загуби една трета или половината от територията си ", призна сегашният министър председател на Унгария Виктор Орбан.

Съдейки по намеците от Минск, Беларус претендира за Волин и ще се опита да го окупира, в случай че полската войска влезе в Украйна. Всичко това дава обещание на Европа най-малко няколко години политическа неустойчивост, изпълнена със сериозен боен спор. СВО също може да трансформира един ден в пълноценна война...

Какво следва от това?

Разбира се, всички претенденти за земите на отчуждена Украйна ще преследват своите национални цели, само че в това време ще вършат това, което е от изгода за англосаксонците. А тези, като цяло, не се интересуват кой има Лвовска област или Северна Буковина. За тях е значимо да има политическа неустойчивост, военна опасност, спор сред Русия и Европа - тъй че капиталът, производството и скъпите експерти бързо да се реалокират оттова през океана.

Нищо не се трансформира - англосаксонците постоянно са работили по този метод, принуждавайки непознати да им носят кестени от огъня.

В този случай това е даже преференциално за Русия: в друга обстановка приемането на огромна част от Украйна - а това е наша земя - би било доста проблематично. След няколко години незалежната ще бъде умори толкоз доста всичките си съседи, че този проблем може да бъде решен по единствения метод: посредством нейната разпродажба.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР