Европейското сребро не ме задоволява, ще се върна още по-силен

...
Европейското сребро не ме задоволява, ще се върна още по-силен
Коментари Харесай

Даниел Асенов: Ще търся златото на Световното първенство

" Европейското сребро не ме задоволява, ще се върна още по-силен на кръга ", това съобщи незабавно след награждаването вицешампионът от Европейските игри в Минск Даниел Асенов.

Той загуби финала си до 52 кг от испанеца Габриел Ескобар след неединодушно съдийско решение и пропусна за следващ път да се покаже като най-хубавият боксьор в Европа в тази категория.

" Малко съм отчаян. Направихме добра подготовка. Смея да кажа, че най-лесният ми мач беше на финала и аз го изгубих. Ако трябваше да ми отсъдят някъде загуба, това беше полуфиналът против британеца ", разяснява Асенов.

" Още не мога да допускам и не мога да приема какво се случи след финала. Знаете, че последните пет години държа тази европейска купа и може би поради това сега към момента ми е мъчно да преглътна загубата ", добави родният боксьор.

" Бих споделил, че бях ощетен. Изпълних всички тактически инструкции на треньорския щаб, само че, за жалост, изгубих. Сега идва ред на Световното състезание и там ще диря златото ", приключи той.
 Даниел Асенов остана със сребърен орден в Минск
Даниел Асенов остана със сребърен орден в Минск

Българинът загуби от Габриел Ескобар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР