Европейското първенство в Германия наближава, а то ще бъде по-специално

...
Европейското първенство в Германия наближава, а то ще бъде по-специално
Коментари Харесай

Сефте: Десет големи звезди за първи път ще играят на европейско първенство

Европейското състезание в Германия наближава, а то ще бъде по-специално за 10 огромни звезди на международния футбол, които за първи път ще вземат присъединяване в шампионата на Стария континент.

Изненадващо или не, описът оглавява десният бек на Реал Мадрид и Испания Даниел Карвахал. Крайният защитник по една или друга причина не получи повиквателна нито за Евро 2016, нито за Евро 2021.

Трима са французите, които за първи път попаднаха в селекцията на „ петлите “ за Европейско. Става въпрос за играчите на Реал Мадрид Орелиен Чуамени и Ферлан Менди, както и за Тео Ернандес от Милан.

Друг състезател от „ кралския “ клуб, който ще запише първите си минути на подобен шампионат е украинският вратар Андрий Лунин. Колегата му от Атлетико Мадрид Ян Облак също, само че повода е, че Словения нямаше класиране от 2000 година насам.

Голямата звезда на Ливърпул и Нидерландия Върджил ван Дайк също за първи път ще взе участие на шампионата, защото през 2021 година бе контузен. Съотборникът му Доминик Собослай ще запише първи минути за Унгария на Европейско.

Две огромни звезди от Серия А също ще изпитат за първи път възприятието да съставляват родината си в този шампионат. Това са нападателят на Ювентус Душан Влахович от Сърбия и крилото на Наполи Хвича Кварацхелия, който повежда Грузия на дебютното за страната Европейско.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР