Европейско първенство по секс ще се проведе в началото на

...
Европейско първенство по секс ще се проведе в началото на
Коментари Харесай

Сексът вече е спорт, предстои европейско първенство през юни

Европейско състезание по секс ще се организира при започване на идващия месец. То се провежда от Шведската секс федерация, която беше записана преди повече от месец и към този момент има над 3000 членове. Организацията поема всички разноски на участниците на идния шампионат. Първенството ще стартира на 8 юни, а хазаин ще бъде шведският град Гьотеборг. Турнирът ще се организира пред аудитория. 
Към момента са дадени поръчки от 20 участници от разнообразни страни. Те ще се състезават в 16 разнообразни дисциплини, които включват цялостна стратегия от орална обич, промяна на пози, брой оргазми, устойчивост тъй наречените Мачовете са по 45 минути. Победителите ще бъдат определяни от трима съдии и оценки от публиката. При крайната оценка се взима 70% от вота на публиката и 30% от този на съдиите, написа " Блиц ".
„ Когато хората вършат секс, телата им минават през поредност от физически промени, които могат да се сравнят с тежка подготовка. Чрез секса хората могат да реализират психическо и физическо благоденствие. За да се реализиран мечтаните резултати, би трябвало тренировки – както във всеки различен спорт. Така че идната разумна стъпка беше да се създадат надпревари. В другите спортове загубата носи горест и злощастие. В секса не е по този начин. В нашия спорт колкото повече се наслаждаваш, толкоз повече точки получаваш “, съобщи президентът на Шведската секс федерация Драган Братич.
Самият Братич е добре позната фигура в средите, занимаващи с еротични услуги в Швеция. Той е притежател на верига стриптийз питейни заведения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР