Европейският вицешампион Англия започна с убедителното 6:2 над Иран. Тимът

...
Европейският вицешампион Англия започна с убедителното 6:2 над Иран. Тимът
Коментари Харесай

Англия разби Иран с 6:1 на Мондиала в Катар

Европейският вицешампион Англия стартира с безапелационното 6:2 над Иран. Тимът на Гарет Саутгейт нямаше никакви проблеми и можеше да вкара и още голове. Иран пък осъществя с единствения си прецизен удар.

Мачът стартира с насилствена промяна на иранския вратар Беираванд. Тя се забави много дълго, което докара и до 14 добавени минути на първата част. Във второто полувреме добавените минути бяха 10, или общо 24, което е нов връх за международни шампионати.

Иначе Джъд Белингам откри в 35-ата минута с първия си гол за Англия. Бакайо Сака вкара за 2:0 в 43-ата минута, а малко по-късно Стърлинг повиши на 3:0.

След час игра Сака се разписа за повторно за 4:0, само че незабавно по-късно Мехди Тареми понижи на 4:1. В 71-ата минута и резервата Рашфорд осъществя, с цел да направи 5:1. В последната минута на постоянното време запасите Уилсън и Грийлиш комбинираха за 6:1..

Иран удари греда в добавеното време, а в 12-ата минута на продължението реферът отсъди дузпа за нарушаване на Стоунс след интервенция на ВАР. Тареми я осъществя за крайното 6:2. С това попадение той стана най-резултатният футболист на Иран на международни финали.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР