Европейският талант трябва да се развива на европейска територия, настоя

...
Европейският талант трябва да се развива на европейска територия, настоя
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Европейският талант да се развива на европейска територия!

" Европейският гений би трябвало да се развива на европейска територия ", настоя евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е, който е част от фракцията на Партията на европейските либерали в Европейския парламент в Брюксел.

Според него младежите могат да бъдат въвлечени към Европа не като бъдат оставени да бъдат просто фенове, които ръкопляскат, а като бъдат съпричастни с взимането на решенията.

" Ако няма сериозно мнение в обществото, доста мъчно можем да приказваме за построяването на либерален престиж, още по-малко за демократични институции, които да действат въз основа на европейски правила ", настоя той пред БНР.

По думите му в този момент имаме съюз, който ни държи дружно, тъй като той е учреден на полезности и на общ пазар, от които всички печелят, само че " Европейски Съюз, с изключение на съюз на благоприятни условия, е и съюз на отговорности ".

Според Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е отговорност на националната политика е да направи по този начин, че ние да имаме съюз, който да дава отговор на упованията на българските жители.

В тази връзка той уточни, че е нужна незабавна промяна в Европейски Съюз, тъй като в този момент той напълно не дава отговор на потребностите на 21 век.

" Трябва да се съберем всичките 27 страни, с цел да бъдем световен политически артист ", настоя той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР