Европейският шампион Реал Мадрид взе трета победа в три мача

...
Европейският шампион Реал Мадрид взе трета победа в три мача
Коментари Харесай

Реал надви Шахтар, Бенфика спря ПСЖ

Европейският първенец Реал Мадрид взе трета победа в три мача в групите на Шампионската лигах след 2:1 над Шахтар Донецк. Белия балет не е започвал с три триумфа в шампионата от 2014 година насам.

Реал имаше доминация първоначално и справедливо стигна до гол посредством Родриго още в 13-ата минута. В 28-ата Винисиус повиши на 2:0 след асистенция на Родриго. Шахтар обаче се върна в мача от безусловно на никое място посредством Олександр Зубков. Той преодоля своя съотечественик на вратата на Реал Андрий Лунин.

След почивката Кралския куб затвори мача и не разреши на украинския отбор да стигне до късмет за равнене.
Бенфика спря ПСЖ
Лионел Меси вкара хубав гол за в Лисабон, само че това не беше задоволително за френския първенец. Аржентинецът откри в 22-ата минута след превъзходна композиция с Неймар и Мбапе. Меси сложи нов връх – Бенфика е 40-ят конкурент, против който той се разписва.

Данило Перейра обаче си вкара автогол в края на първото полувреме след центриране на Енцо Фернандес. След почивката ПСЖ натисна и Неймар удари греда. Влаходимос пък извади удари на Хакими и Неймар. Така и двата отбора не престават без загуба в група H. Те са с по седем точки.

В същата група Ювентус най-сетне стигна до триумф – 3:1 над Макаби Хайфа. Юве има три точки, Макаби е с нула точки. Рабио вкара два пъти за бианконерите, сред тези попадения се разписа и Влахович..

Останалите резултати:
Лайпциг – Селтик 3:1
Залцбург – Динамо Загреб 1:0
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР