Европейският шампион по вдигане на тежести Карлос Насар е сигурен,

...
Европейският шампион по вдигане на тежести Карлос Насар е сигурен,
Коментари Харесай

Карлос Насар: Имам още резерв и ще го покажа в следващите състезания

Европейският първенец по повдигане на тежести Карлос Насар е сигурен, че може да усъвършенства още достиженията си след на първенстовото в Ереван. Той взе златото със международни върхове в изтласкването - 221 кг и в дуела - 395 кг при мъжете, а в изхвърлянето усъвършенства върховото достижение за юноши - 174 кг.

" Чувствам се ужасно, това беше огромна победа за мен. Надявам се да има още сходни. Постиженията не ме главозамайват, концентрирал съм се върху олимпиадата в Париж. Винаги като ходя на съревнование, отивам за златен орден. Но все пак, до момента в който не го взема, може да стане всичко. Има още запас и мисля да го покажа на идващите надпревари ", сподели Насар на летище София.

 Карлос Насар завоюва европейска купа в щангите със международен връх Карлос Насар завоюва европейска купа в щангите със международен връх

Международната федерация по повдигане на тежести (IWF) дефинира представянето на 18-годишния българин като сензационно.

" Той към този момент има общо 11 международни върха при кадети, юноши и мъже. С дуела, който събра в Ереван, той излиза отпред в ранглистата за олимпийските игри освен в кат. 89 кг, само че е на второ място и в горната категория до 102 кг. След сензационното си представянето, той може единствено да влиза и да поздравява публиката на останалите три шампионата, които са олимпийски квалификации, без да му се постанова да подвига, тъй като няма да изпадне от топ 10 с дуел от 395 кг ", написаха от централата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР