Европейският шампион по борба в категория до 55 килограма за

...
Европейският шампион по борба в категория до 55 килограма за
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Сравненията с моя баща ми тежат, но повече ме мотивират

Европейският първенец по битка в категория до 55 кг за 2020 година Едмонд Назарян приказва пред медиите след награждаването на най-хубавите борци за отиващата си година. " В началато на годината се усещах доста добре. На това европейско направих за доста хора сензация. Това ми даде огромна вътрешна мотивация. Тази година ме чакат още огромни надпревари - първо би трябвало да вземем квота и по-късно да се борим за Олимпиадата. Като затвориха всичко с тази пандемия, се готвехме и отлагаха надпреварите. Сега упражняваме, нашата работа е да чакаме по кое време ще дойдат надпреварите и да се представим добре.

Индивидуално упражнявах множеството време, тъй като всичко беше затворено. Тренирах в парка, в планината - самичък си правех проект с татко ми. Той и треньорите ми ми даваха проекти и се готвех. Имах лека контузия, само че се върнах и към този момент съм подготвен за борби. Дано да вземем квота и да си осигурим пътя към Токио, а по-късно ще мислим за олимпийския орден.

Сравненията с татко ми тежат, само че по-скоро ме стимулират. Вътрешно се укротявам - ще го направя всичко това, просто би трябвало да не бързам ", показа Едмонд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР