Европейският шампион Карлос Насар даде интервю пред bTV.Прочетете ощеЗа жалост

...
Европейският шампион Карлос Насар даде интервю пред bTV.Прочетете ощеЗа жалост
Коментари Харесай

Карлос Насар: За мен най-ценната награда е обичта на народа

Европейският първенец Карлос Насар даде изявление пред bTV.
Прочетете още
" За жал през целия ми живот мъдростта, която съм събрал съм я събрал по сложния метод. Минавал съм през много неприятни неща, само че съм взимал уроци от тях. Нямаше на кой да се дразня и направих неточност след неточност. Трябваше да минава през това, с цел да стигна равнището, което съм в този момент. Животът е задоволително сложен и без да правиш неточности ", сподели Насар за грешките, които е правил отвън спорта.

" Аз в никакъв случай не съм проявявал уязвимост, тъй като не съм подобен човек и нямам право да го върша ", добави Насар.

" Моята другарка тренира художествена гимнастика и е част от ансамбъла. Надявам се и тя да има огромни триумфи като мен. Вярвам, че ще успее да го направи. Запознахме сме преди към година на лагер в Белмакен. Ние се поддържаме, тъй като сме спортисти и намираме салдото и не си пречим ", съобщи Карлос Насар за своята другарка Магдалина Миневска. 

" Смъртта на моя треньор беше огромен удар за мен. Тогава изгубих част от себе си. Резултатите му се надължат на него. Аз осъзнавах, откакто го изгубих, че оттук насетне съм самичък. Той е постоянно с мен чувствам го. Аз съм индивидът, който съм сега поради него. За мен най-ценната премия е обичта на народа, който аз съставлявам ", сподели европейският първенец за своя треньор.

" Целта на всички нас е да върнем славата на българските щанги и да не позволяваме на другите страни да ни стигнат ", съобщи Насар.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР