Европейският шампион Челси планира да тества отбора на Пари Сен

...
Европейският шампион Челси планира да тества отбора на Пари Сен
Коментари Харесай

Челси решава проблемите си в защита със световен шампион от ПСЖ

Европейският първенец Челси възнамерява да тества тима на Пари Сен Жермен с оферта за бранителя Преснел Кимпембе. Мениджърът на „ сините “ от Лондон Томас Тухел познава чудесно качествата на французина, откакто водеше парижани преди да поеме Челси.

Германецът желае 26-годишният Кимпембе да размени Антонио Рюдигер, който има контракт единствено до края на сезона и е податлив да напусне „ Стамфорд Бридж “, написа „ L'Equipe “.

26-годишният френски национал е в ПСЖ от десетгодишен. Той им оказа помощ на отбора да завоюват 15 трофея, в това число четири трофеи от Лига 1. Той беше част от тима на Франция, спечелил Световното състезание през 2018 година, за който е записал общо 25 дуела. Той е оценен на към 36 милиона паунда, а договорът му на „ Парк де Пренс “ е до лятото на 2025 година.

Предполага се, че роденият в Париж бранител има предпочитание да опита шанса си в чужбина, като Висшата лига е отпред в листата му с стремежи. Според информацията той може да бъде изкушен от шанса да се събере още веднъж със остарелия си ментор Тухел в западен Лондон.

Кимпембе има 20 мача в ПСЖ през този сезон, а неговият отбор има преднина от 13 точки на върха в Лига 1.

Thomas Tuchel ‘to raid PSG for Presnel Kimpembe transfer to replace Antonio Rudiger and ease defensive crisis’
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР