Европейският съюз включи 6 лица в черния списък за замразяване

...
Европейският съюз включи 6 лица в черния списък за замразяване
Коментари Харесай

ЕС санкционира 6-ма души заради финансиране на Хамас

Европейският съюз включи 6 лица в черния лист за заледяване на активи и възбрана за издаване на визи поради финансиране на палестинското ислямистко придвижване " Хамас ", съобщи Агенция Франс Прес.

От Брюксел оповестиха, че измежду глобените лица са Муса Дудин, почитан член на капиталовото бюро на " Хамас ", както и финансисти, основани в Судан, Ливан и Алжир.

" Включваме в листата 6 души, които са взели участие във финансирането или са улеснявали финансирането на " Хамас ", съобщи почитан чиновник на Европейски Съюз.

" Активите им ще бъдат замразени в Европейския съюз и ще получат възбрана да влизат на наша територия. "

Политическият началник на ислямисткото придвижване в Газа Яхия Синвар беше прибавен в черния лист на Европейски Съюз с терористични организации.

" Хамас " към този момент е включен в листата на Европейски Съюз като терористична организация.

Санкциите против лицата, участващи във финансирането на " Хамас ", се вкарват преди провеждането на диалози на външните министри на Европейски Съюз в Брюксел с техните сътрудници от Израел и Палестинската автономност.

Дипломати настояват, че страните от Европейски Съюз са в развой на правене на наказания против " екстремистки " израелски заселници на Западния бряг. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР