Европейският съюз в петък се съгласи с забележителни правила за

...
Европейският съюз в петък се съгласи с забележителни правила за
Коментари Харесай

ЕС. се съгласява с забележителни правила за изкуствения интелект, тъй като правителствата се стремят да регулират продукти като ChatGPT

Европейският съюз в петък се съгласи с забележителни правила за изкуствения разсъдък, в това, което евентуално ще се трансформира в първия огромен правилник, ръководещ нововъзникващите технологии в западния свят.

Major E.U. институциите прекараха седмицата в правене на оферти в опит да реализират съглашение. Препятствията включват по какъв начин да се контролират генеративни AI модели, употребявани за основаване на принадлежности като ChatGPT, и потреблението на принадлежности за биометрична идентификация, като различаване на лица и сканиране на пръстови отпечатъци.

Германия, Франция и Италия се опълчиха непосредствено контролиране на генеративни AI модели, известни като „ модели на основата “, вместо това избират саморегулирането от фирмите зад тях посредством въведени от държавното управление кодекси за държание.

Тяхното безпокойствие е, че несъразмерното контролиране може да задуши Способността на Европа да се конкурира с китайските и американските технологичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР