Европейският съюз трябва да спре да играе по свирката на

...
Европейският съюз трябва да спре да играе по свирката на
Коментари Харесай

Москва призова ЕС да спре да играе по свирката на Вашингтон

Европейският съюз би трябвало да спре да играе по свирката на Вашингтон, в случай че желае да продължи съдействието си с Иран. Това съобщи заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, представен от ТАСС, написа " Днес Плюс ".

``
реклама

Дипломатът добави, че Техеран желае дейности от Брюксел. По думите му Европейски Съюз би трябвало да стартира да търгува с Техеран освен храни и медикаменти.

" Европейският съюз би трябвало надрасне двойнствения си метод на " игра от двете страни на мрежата ", когато се опитат да не ядосат американците, само че в това време да създадат нещо, с цел да накарат Иран да види действителните им дейности ", акцентира Рябков.

Рябков упрекна Съединени американски щати в оказване на напън върху Европейски Съюз да подлага на критика Иран за ракетната му стратегия.

Министърът означи, че Европейски Съюз приканва Техеран да спре изстрелването на ракети и да се въздържа от създаване на ракети като резултат от апели на Съединени американски щати за сходни дейности.

По-рано през днешния ден иранският президент Хасан Рохани съобщи, че страната му не се нуждае от позволение, с цел да създава ракети и има намерение да разшири военната си мощност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР