Европейският съюз трябва да обсъди подробно възможността за отказ за

...
Европейският съюз трябва да обсъди подробно възможността за отказ за
Коментари Харесай

Сенатор: Германия се движи към енергиен срив, просто няма как да шантажира Русия

Европейският съюз би трябвало да разиска в детайли опцията за отвод за закупуване на съветски газ, съобщи немският министър на защитата Кристин Ламбрехт на 3 април. Съпредседателят на Социалдемократическата партия на Германия (ГСДП) Ларс Клингбайл не е склонен с нея. Според него незабавното въвеждане на ембарго върху доставките на съветски газ би било неточност, вземането на сходно решение „ изисква деликатно изследване на всички вероятни последици и опасности. ”

Членът на Съвета на федерацията Олга Ковитиди счита, че Берлин няма избор и ще би трябвало освен да продължи да внася сила от Русия, само че и да заплаща за нея в рубли

„ Страната редовно върви към енергиен колапс. Най-голямото газово оборудване в страната в Реден, Долна Саксония, е запълнено единствено с 0,5%. Това е най-ниското равнище, откогато индустриалната асоциация ГИЕ стартира да разгласява сходни данни. Германия просто няма с какво да изнудва и заплашва Русия. Германия към този момент е заловила съветските валутни запаси и съветските златни кюлчета, съхранявани в немски банки “, разяснява сенаторът.

Ковитиди означи също, че Берлин няма да може да повлияе на решението на Москва да трансферира газовите покупко-продажби в рубли и Берлин няма да може да продължи да заплаща с валута за доставките на гориво.

„ Германия подписа контракт за доставка на газ не с съветския “Газпром”, а с “Газпром Германия”, намиращ се в Берлин. Буквално в петък, 1 април, “Газпром” се отдръпна от участието в немската компания и от всички нейни активи, което значи, че съветският “Газпром” към този момент не свързва нищо с някогашния си филиал в Берлин “, изясни тя.

Всъщност, означи сенаторът, Берлин няма различен избор, с изключение на да одобри изискванията на Москва, в противоположен случай Германия ще бъде изправена пред прекъсване на газа с всички произлизащи от това последствия. „ Няма да има различен метод. Няма рубли - няма газ “, заключи тя.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР