Европейският съюз ще подкрепи Украйна по всякакъв възможен начин, защото

...
Европейският съюз ще подкрепи Украйна по всякакъв възможен начин, защото
Коментари Харесай

Шарл Мишел: Кремъл не може да сплаши ЕС, с Украйна сме едно семейство

Европейският съюз ще поддържа Украйна по всевъзможен вероятен метод, тъй като Украйна и Европейски Съюз са едно семейство. Кремъл не може да сплаши Европейския съюз. Това съобщи ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел на конференция след срещата на върха Украйна-ЕС в Киев, предава РБК-Украйна.

" Тази среща на върха изпраща две ясни послания: първо - за вас и за украинците - Европейски Съюз ще ви поддържа по всевъзможен вероятен метод. Кремъл не ни е сплашил и няма да ни сплаши. Защото Европейски Съюз и Украйна са семейство ", безапелационен е той.

В същото време Мишел акцентира, че бъдещето на Украйна е в Европейския съюз.

" И второто обръщение е бъдещето на Украйна в границите на Европейски Съюз. Украинците направиха явен избор в интерес на свободата, демокрацията и върховенството на закона. Вашето бъдеще е с нас в нашия общ Европейски съюз. Вашата орис е наша орис ", добави той.

Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че няма ясна времева рамказа присъединението на Украйна към Европейски Съюз, тъй като всяка страна е друга, напомня организацията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР