Европейският съюз ще направи всичко възможно, за да спечели Украйна

...
Европейският съюз ще направи всичко възможно, за да спечели Украйна
Коментари Харесай

Шарл Мишел: Путин няма да успее да унищожи суверенитета на Украйна, нито да раздели Европейския съюз


Европейският съюз ще направи " всичко допустимо ", с цел да завоюва Украйна войната против Русия, сподели през днешния ден ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в Киев, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4450
Мишел, който дойде тази заран на необявено авансово посещаване в Украйна, изрази убеденост, че съветският президент Владимир Путин " няма да успее " да раздели европейците.

" Вие не сте сами, ние сме с вас и ще създадем всичко допустимо, с цел да ви подкрепим и да създадем по този начин, че Украйна да завоюва войната ", акцентира ръководителят на Европейския съвет на взаимна конференция с украинския президент. Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в изясни, че това ще стане по два метода - с поддръжка за Украйна и наказания против Русия.

Европейски Съюз ще провежда на 5 май интернационална донорска конференция за Украйна, с цел да обезпечи нейната победа, разгласи той, представен от ДПА.

Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в означи, че е " извънредно впечатлен " от " персоналното командване " на Зеленски от началото на войната на 24 февруари, което съгласно него отразява " смелостта на украинското население ", съобщи Агенция Франс Прес.

Путин " няма да успее да унищожи суверенитета на Украйна, нито да раздели Европейския съюз ", посочи Мишел. Той приветства способността на Европейски Съюз да наложи с единогласие няколко пакета наказания против Русия след нейната инвазия в прилежащата страна. 

Председателят на Европейския съвет даде обещание скоро да бъдат взети на прицел съветския нефт и газ - нещо, за което упорства украинският президент. Ще е " извънредно мъчно " да " променим държанието на Кремъл ", призна обаче той.

Зеленски от своя страна акцентира, че присъединението към Европейския съюз е приоритет за Украйна.

Украинският президент похвали ръководителя на Европейския съвет, че е пристигнал в Киев в символ на взаимност със страната му, съобщи Ройтерс. " Западът (вече) има по-топло отношение към Украйна ", регистрира Зеленски, представен от ДПА.

Украинският президент изрази удовлетворение, че периодите за доставка на военно съоръжение за страната му " станаха по-ясни ".

В същото време Зеленски прикани Европейски Съюз да не се бави с налагането на ембарго на вноса на съветски нефт и газ. Германия не е подготвена да наложи наказания на енергийния импорт от Русия, добави в това време той и разкритикува нейната позиция.

По-рано през днешния ден ръководителят на Европейския съвет посети Бородянка - дребен украински град покрай столицата Киев, където съгласно локалните управляващи съветски военни са умъртвили цивилни. Там Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в осъди " военните закононарушения ", осъществени съгласно него от съветската войска, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР