Европейският съюз продължава да поддържа контакт с представителите на ,

...
Европейският съюз продължава да поддържа контакт с представителите на ,
Коментари Харесай

Борел: ЕС продължава да поддържа връзка с екипа на Навални

Европейският съюз продължава да поддържа контакт с представителите на, съобщи висшият представител на Европейски Съюз по външна политика, представен от ТАСС.
Пред депутатите от Европарламента той осведоми за извършеното на 4-6 февруари посещаване в Москва. По време на визитата се срещна с министъра на външните работи, с представители на съветски публични организации и на академичната общественост. Непосредствено преди визитата от пресслужбата на Борел обявиха, че са влезнали в контакт с екипа на Навални по отношение на опцията за образуване на среща сред европейския посланик и съветския блогър.
 Борел: Европейски Съюз би трябвало да вземе решението на века - съдействие или борба с Русия Борел: Европейски Съюз би трябвало да вземе решението на века - съдействие или борба с Русия
Европейски Съюз е на исторически кръстопът в връзките си с Русия и би трябвало да вземе решението на века – блян към съдействие или конфр...
„ Ние ще продължим контактите с неговия (на Навални) екип, с цел да покажем нашата поддръжка “, акцентира Борел по време на пленарната сесия в Екологичен потенциал.
Той добави, че не е съумял да се срещне с Навални по време на пребиваването си в Москва, само че член на делегацията на Европейски Съюз е провел среща с неговите юристи.
По-рано Борел съобщи пред евродепутатите, че Европейски Съюз е на исторически кръстопът в връзките си с Русия и би трябвало да вземе решението на века – блян към съдействие или борба, напомня БГНЕС.
Той акцентира, че Европейски Съюз би трябвало да предизвиква „ развиването на гражданското общество в Руската федерация “, само че прикани „ да се прави разлика сред структурата на съветската власт и хората, които желаят да бъдат част от Европа “. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР