Европейският съюз продължава да генерира санкции срещу Руската федерация със

...
Европейският съюз продължава да генерира санкции срещу Руската федерация със
Коментари Харесай

Песков: ЕС продължава да генерира санкции срещу Русия със завидна упоритост

Европейският съюз продължава да генерира наказания против Руската федерация със забележителна непримиримост, само че те няма да доведат до смяна на позицията на Москва. Това съобщи прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, предава

На въпрос дали има чувство, че политиката на санкционен напън върху Русия изгасва, Песков отговори: „ Не, няма такова чувство. Засега със забележителна непримиримост Европейският съюз се пробва да генерира нови и нови наказания. Никога и в никоя част на света те не са довели до това, че страните, против които са въведени, по някакъв метод трансформират позицията си. Още повече, че това не се случва и с нашата страна “.

Според него Европейски Съюз продължава да се придържа към " натрапчиви наказания, които вредят на личните им ползи, вредят на популацията им, което стартира явно да страда от глобите и следствията, които тези решения на Европейски Съюз предизвикват ".

В същото време Песков обърна внимание на обстоятелството, че " американците са доста по-прагматични в това отношение, те доста бързо, употребявайки своята гъвкава система, вкарват лицензи, които плануват освобождение от наказания там, където това е преференциално на Съединени американски щати ".

„ Европейската администрация, която във връзка с размера си надвишава размера на руската администрация, европейската администрация е още по-податлива. И тази неустойчивост на системата на Европейски Съюз не им разрешава бързо да вършат корекции и Европа страда от това. Но това е действителността, ходът на събитията, определен от самите европейци “, разяснява още Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР