Европейският съюз постигна споразумение за реформи, предназначени да споделят разходите

...
Европейският съюз постигна споразумение за реформи, предназначени да споделят разходите
Коментари Харесай

ЕС постигна споразумение за преразглеждане на миграционната система, затягане на правилата за предоставяне на убежище

Европейският съюз реализира съглашение за промени, предопределени да споделят разноските за приемане на мигранти и бежанци и да лимитират броя на идващите хора към блока след години на полемика за това по какъв начин да се преразгледат остарелите му правила за даване на леговище.

Пратеници на страните-членки, Народното събрание на Европейски Съюз и изпълнителната власт, Европейската комисия, „ реализираха съглашение по главните политически детайли “ на Пакта за миграция и леговище, заяви испанското председателство на Европейски Съюз в известие изказване в сряда след нощ на договаряния.

Десетки групи за правата на бежанците обявиха, че договорката ще сътвори „ жестока система “, която е неработеща и ще аргументи това, което би се равнявало на затворнически лагери по границите на Европейски Съюз.

Реформата включва по-бърза инспекция на нелегално идващите, основаване на гранични центрове за задържане, ускорено депортиране на отхвърлени претенденти за леговище и механизъм за взаимност за прем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР