Европейският съюз планира да разшири схемата си за разрешаване на

...
Европейският съюз планира да разшири схемата си за разрешаване на
Коментари Харесай

ЕС ще разшири контрола върху износа на Covid ваксини до края на юни

Европейският съюз възнамерява да разшири схемата си за разрешаване на износа на против до края на юни, оповестиха два европейски източника пред организация Ройтерс, предава БНР. Подобен ход може да възобнови напрежението с останалите страни, които разчитат на имунизациите, създадени в Европейски Съюз.
Механизмът беше основан в края на януари като реакция на информации от страна на производителите на ваксини за закъснения при техните доставки за.
 ЕМА стартира процеса за утвърждение на „ Спутник V ” ЕМА стартира процеса за утвърждение на „ Спутник V ”
Органът за наблюдаване на медикаментите на Европейски Съюз заяви за старт на процеса за утвърждение на съветската ваксина против ковид „ Спутник...
Този механизъм би трябвало да изтече в края на март, само че Европейската комисия желае неговото удължение до месец юни, показаха източниците на Ройтерс.
" Комисията ще предложи удължаването му до юни. И това беше приветствано от страните членки с известно утвърждение, не безусловно с възторг, само че е налице чувството, че към момента се нуждаем от този механизъм ", уточни пред организацията единият от неназованите висши европейски дипломати.
Вторият представен представител добави, че на среща на европейските дипломати в сряда доста от страни членки са подкрепили мярката, в това число Германия и Франция.
На този стадий Европейската комисия не разяснява информацията, показва Ройтерс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР