Европейският съюз обяви финансов пакет в размер на 7,4 милиарда

...
Европейският съюз обяви финансов пакет в размер на 7,4 милиарда
Коментари Харесай

ЕС обяви финансов пакет от 7,4 млрд. евро за Египет

Европейският съюз разгласи финансов пакет в размер на 7,4 милиарда евро за Египет като част от напъните за прекъсване на мигрантите към Европа.

Споразумението, с което се усъвършенстват връзките сред Европейски Съюз и Кайро до " стратегическо партньорство ", беше оповестено по време на посещаване на на европейска делегация в египетската столица, водена от ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е.

" Споразумението е съпроводено от финансов и капиталов пакет в размер на 7,4 милиарда евро за идващите четири години. Заедно ще работим по уговорките ни за поощряване на демокрацията, правата на индивида и равните благоприятни условия. Срещаме се във време на дълбока рецесия. Всички сме извънредно загрижени поради войната в Газа и разрастващата се пагубна филантропична обстановка. Газа е изправена пред апетит и е извънредно значимо да се реализира съглашение за бързо преустановяване на огъня в този момент, което да разреши освобождение на заложници и повече филантропична помощ да доближи до Газа. Изключително загрижени сме от рисковете от пълномащабна атака в Рафа, която би била опустошителна за уязвимото цивилно население ", съобщи Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, ръководител на Европейска комисия.

Ситуацията в Газа беше измежду тематиките, наранени в диалозите сред Фон дер Лайен, египетския президент Абдел Фатах ал Сиси, министър председателите на Италия, Гърция, Австрия и Белгия и кипърския президент. Египет се пробва да посредничи сред Израел и Хамас.

" С водачите от Европейски Съюз се съгласихме, че отхвърляме израелска военна интервенция в Рафа, която би влошила филантропичната злополука в линията Газа и би имала отражение върху палестинската идея. Египет още веднъж декларира, че изцяло отхвърля опитите на Израел принудително да изсели палестинския народ от окупираните от 1967 година територии в линията Газа, Западния бряг и Източен Йерусалим ", уточни Абдел Фатах ал Сиси, президент на Египет, представен от Българска национална телевизия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР