Европейският съюз никога няма да реши да се раздели с

...
Европейският съюз никога няма да реши да се раздели с
Коментари Харесай

Доналд Туск: ЕС никога няма да реши да се раздели с Лондон без споразумение

Европейският съюз в никакъв случай няма да реши да се раздели с Англия без съглашение. Това съобщи в Европейския парламент през днешния ден ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск. Той добави, че е по отношение на държавните и държавните ръководители в Европейски Съюз по въпроса по какъв начин да се работи с молбата на държавното управление в Лондон за ново отсрочване на отдръпването на Англия, написа Novini.bg.

``
реклама

" Ще решим в идващите дни, доста е значимо какъв път ще избере английският парламент. Трябва да бъдем подготвени за всякакво развиване, само че едно би трябвало да бъде ясно - разлъка без съглашение в никакъв случай няма да бъде желанието на Европейски Съюз ", съобщи Туск.

" Беше мъчително толкоз доста време да се отдели на въпроса с английското овакантяване ", уточни пред евродепутатите ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. " По неговите думи са прахосани доста време и сила. Беше нужна голяма работа за реализиране на измененията в съглашението с Лондон ", добави той.

" Винаги ще скърбя за решението на британците да изоставен, само че най-малко сме сигурни, че направихме всичко по силите си раздялата да бъде по правила и да подготвим Европейски Съюз за всякакво развиване, без значение от събитията във Англия ", уточни Юнкер. Той поддържа решението на Екологичен потенциал да не се произнася по контрактуваните промени в съглашението, до момента в който не бъде ясно мнението на английските депутати.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР