Европейският съюз може само да бъде изпратен на майната си

...
Европейският съюз може само да бъде изпратен на майната си
Коментари Харесай

Медведев за резолюцията за връщане на румънското злато: ЕП може само да бъде изпратен на майната си

Европейският съюз може " единствено да бъде изпратен на майната си " в отговор на резолюцията за връщане на румънското злато, изнесено в Русия през 1916-1917 година Това съобщи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев на страницата си в " В Контакте ", предава ТАСС.

Бившият президент и министър председател на РФ също по този начин напомни за съветските златни и валутни запаси, замразени в Европа.

Вчера депутатите от Европейския парламент поддържаха настояванията на Букурещ за връщане на историческите архиви и златото, изнесено в Русия.

" Дори не знам по какъв начин да отговоря на такава безочливост ", написа Медведев и напомни, че съветски активи за $300 милиарда са били откраднати в Европейски Съюз и в този момент Брюксел " проси връщането на златцето " на Букурещ.

" Няма какво да се каже на съветски, можете единствено да го изпратите на майната им. Изобщо, да вървят по дяволите... ", означи той.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност цитира и имитация на един от героите във кино лентата на Алексей Балабанов „ Брат-2 ”: " С една дума – румънец! ". Според него " румънците, както е известно, не са нация, а метод на живот ".

Медведев назова европейските водачи идиоти, слабаци и нищожества и означи, че с решението за поддръжка на румънските претенции те още веднъж са дали мотив човек да се чуди на акъла им. Формалният ръководител на ръководещата партия " Единна Русия " добави, че златото е било национализирано през 1918 г от руските управляващи поради " неприятното държание " на Румъния.

Съюз на съветските социалистически републики, сподели Медведев, отхвърли да заплати задълженията на Руската империя и " Румъния одобри това ". След Втората международна война Москва от своя страна не изиска репарации за дейностите на Букурещ по време на неговия " нацистки интервал ", напомни Медведев.

Сега, заключи зам.-председателят на Съвета за сигурност, " всякакви идиоти от Европейския парламент " още веднъж са си " разпалили апетита ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР