Европейският съюз и (СЗО) започват проект, струващ 7 млн. евро,

...
Европейският съюз и (СЗО) започват проект, струващ 7 млн. евро,
Коментари Харесай

7 милиона евро от ЕС и СЗО за ваксинация на Западните Балкани

Европейският съюз и (СЗО) стартират план, струващ 7 млн. евро, за на популацията на, заяви през днешния ден Европейската комисия, представена от МИА.
" С този нов план за поддръжка на имунизационните акции в Западните Балкани в партньорство със СЗО, Европейски Съюз продължава да извършва обещанията си за поддръжка на нашите сътрудници в битката с пандемията. Проектът добавя пакет от 70 милиона евро за достъп до ваксини в района ", съобщи еврокомисарят по разширението.
 Ангелов: Имаме ваксини, има записани хора, които не желаят да се имунизират, а има и чакащи хора Ангелов: Имаме ваксини, има записани хора, които не желаят да се имунизират, а има и чакащи хора
Имаме ваксини, има записани хора, които не желаят да бъдат имунизирани, а в това време има хора, които чакат.Това съобщи здравният мини...
Целта на този нов план на ЕС-СЗО е да приготви страните от района за ефикасен банкет и използване на ваксини за Covid-19, които ще дойдат посредством Covax или посредством Механизма за шерване на ваксини на Европейски Съюз.
Европейският съюз се надява, че тази самодейност ще помогне и за успеваемостта на здравните системи в района " посредством прекосяване към стабилно финансиране на универсалното здравно обезпечаване ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР