Европейският съюз (ЕС) обмисля свикването на спешна среща на лидерите

...
Европейският съюз (ЕС) обмисля свикването на спешна среща на лидерите
Коментари Харесай

Европейският съюз обмисля нова спешна среща на върха за Брекзит

Европейският съюз (ЕС) обмисля свикването на незабавна среща на водачите от Общността за Брекзит, заяви Военновъздушни сили.

Вътрешните полемики в Европейски Съюз се концентрират върху вероятно „ осъществяване на срещата на върха на водачите на Европейски Съюз тази седмица. Пред медията дипломати са декларирали „ постигнахме огромен прогрес в договарянията, само че към момента се нуждаем от повече време “.

“Миналата седмица почувствахме, че нещата в този момент ще се движат доста бързо ”, е декларирал неизвестен посланик и е добавил: “Сега осъзнаваме, че към момента сме много надалеч в позициите си един от различен. ”

Очаква се Обединеното кралство да напусне Европейския съюз в края на този месец, само че срокът към този момент беше отлаган на няколко пъти. Англия в началото трябваше да се разведе с блока през март, само че не съумя откакто Народното събрание отхвърли да утвърди договорката за Брекзит.

Докато министър председателят Борис Джонсън даде обещание Англия да напусне Европейски Съюз на 31 октомври със или без договорка, депутатите в Обединеното кралство одобриха законодателство, принуждаващо го да изиска отсрочване на периода за овакантяване до януари 2020 година, в случай че съглашението не бъде реализирано преди 19 октомври. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР