„Европейският съюз е с водещо значение за поддържането на мира

...
„Европейският съюз е с водещо значение за поддържането на мира
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с Шарл Мишел преди заминаването му за Анкара


„ Европейският съюз е с водещо значение за поддържането на мира и стабилността в района в подтекста на мигрантската рецесия. Затова продължаваме задълбочаването на разговора и общите европейски дейности, би трябвало да намерим трайни решения “.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел преди той да замине от София за Анкара. „ Европа се нуждае от обща емигрантска политика, от незабавни решения, които съм уверен, че могат да бъдат реализирани единствено в разговор с всички наранени страни, в това число и Турция “, акцентира министър-председателят Бойко Борисов.

Българският министър председател посочи, че от основно значение е ръководството на миграцията в сегашния миг да се прави по изчерпателен и съгласуван метод, в сходство с правилата на солидарността и споделената отговорност. „ Това остава приоритет за България, която продължава да обезпечава високо равнище на сигурност на външната граница на Европейски Съюз “, уточни министър-председателят Бойко Борисов пред Шарл Мишел.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР