Европейският съюз е най-голямото постижение на Европа, а най-голямото постижение

...
Европейският съюз е най-голямото постижение на Европа, а най-голямото постижение
Коментари Харесай

Румен Радев: Най-голямото постижение на ЕС е опазването на мира в Европа

Европейският съюз е най-голямото достижение на Европа, а най-голямото достижение на Европейския съюз е опазването на мира в Европа към този момент повече от седем десетилетия. Това съобщи президентът Румен Радев, откакто взе участие в церемонията по полагане на венци пред паметника на Незнайния боец в столицата по случай 74 години от края на Втората международна война.

 © БГНЕС
„ Днес е празник и означаваме Деня на успеха и Деня на Европа. За да се осъществя огромната концепция за обединена Европа, това нямаше по какъв начин да стане без успеха над хитлерофашизма “, уточни президентът.

Румен Радев добави, че сме длъжни да почитаме и почитаме паметта на милионите жертви в битката с нацизма и да не забравяме и приноса на България.

„ Хиляди българи починаха във Втората международна война и през днешния ден би трябвало да почетем тяхната памет и да отдадем благодарност и на живите български ветерани, които и в този момент не престават да са образец за родолюбие и отдаденост към отечеството “, съобщи президентът.
 В Деня на Европа: Стивън Кларк особено пред Българска национална телевизия за бъдещето на Европейски Съюз и Брекзит В Деня на Европа: Стивън Кларк особено пред Българска национална телевизия за бъдещето на Европейски Съюз и Брекзит
Денят на Европа 2019 ще бъде маркиран на 9 и 10 май с "Фестивал на светлините " в Европейската столица на културата за 2019 година Пловдив. Триизмерното м...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР