Европейският съюз е най-доброто място за живеене и най-добрият съюз.

...
Европейският съюз е най-доброто място за живеене и най-добрият съюз.
Коментари Харесай

Борисов: Наплашихме народите си. Крайно време е да се вземе политическо решение за нелегалната миграция

Европейският съюз е най-хубавото място за живеене и най-хубавият съюз. Всичко най-хубаво е направено тук в Европа. Аз съм живял и по времето на Съветския съюз. За нас беше огромна наслада да отидем на Запад. Това беше нещо нечувано. Разликата беше колосална.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по време на присъединяване във форума проведен от ГЕРБ и ЕНП за самодейностите на локално ниво за европейските избори през 2019 година под мотото „ Европа стартира във Вашето село/град/регион “. "Трябва да одобряваме провокациите. Колко време си приказваме за миграцията? След няколко дни тук ще пристигна Себастиан Курц и ще си приказваме доста. Старият австрисйки канцлер падна поради миграцията. Кой може да търпи стотици хиляди незнайни хора да нахлуят ей по този начин, без медицински прегледи, без паспорти? Аз това споделих на Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила - пробвай да кацнеш в Ню Йорк и дакажеш, че си си не запомнил паспорта. Дали ще те пуснат? Защо в Съединени американски щати, Канада, Австралия си оправиха границата, а ние едвам в този момент започваме в тази посока. Сега всички споделят, че преди три години съм бил прав. Защо се случи Брекзит? Защото видяха 40 000 души на Ламанша и се уплашиха. Защо Германия не може да сформира държавно управление? Германия има невъобразим растеж в стопанската система и се къпе в пари, само че ние успяхме да подплашим популацията си ", разкри Борисов.

"Преди три години, като приказвах за горещите точки, ме оповестиха надали не за нечовечен човек. Всички би трябвало да минават през КПП-то. това е. Само тогава ще успокоим хората. България си реши на 100% казуса с мигрантите. Споразумението с Турция би трябвало да се подпише. Нашият проблем идва от страна в Шенген. Ние би трябвало да успокоим популацията. Всеки човешки живот и човешко създание ни е безценен, само че ще одобряваме толкоз, колкото можем да интегрираме. Другите ще седят близо до родните си места. Един ден кой ще възвръща тези места? Виждате, нито войната в Сирия стопира, нито миграционната рецесия стопира. Крайно време е да вземем политическо решение с противозаконната миграция. Със Себастиан Курц работим доста добре и се надявам да се разберем ясно и тъкмо за безапелационен напън. На Румъния им е лсено, тъй като ние пазим добре. Но питате ли ни нас, по какъв начин се оправяме със границата от Шенген? Много е мъчно ", сподели още министър-председателят.

"Другата значима тематика е кохезионната политика. Нашата позиция е доста ясна - тази политика би трябвало да остане за всички страни. След като ги няма вноските от Англия, би трябвало да се покачат вноските на всички страни и тази политика да остане. Да, Германия, Холандия, Франция ще внасят повече от нас, само че това е квотното решение ", разкри министър председателят.

"Транспортните коридори са доста значими за Балканите и Европа. Това е друга съществена тематика на европредседателството ни. Ако тези коридори не се осъществят, обричаме Балканите на обезлюдяване, популизъм, шовинизъм, войни. Не дадем ли вероятност на страните от Западните Балкани ще оставим тук една черна дупка. Повечето Световни и Европейски войни са почнали точно от Балканите. Младите хора не помнят социализма и фашизма, само че тези неща могат да ни се случат доста бързо. Трябва да работим за нормализиране на връзките с Турция и Русия. Ако не вземем всички тези решения, още следващата година ще претърпим разочарования и произшествия ", уверен беше министър председателят.

"Общата европейска защита също е извънредно значима. Трябва да седнем и да се разберем - трябват ни толкоз самолети, трябват ни толкоз танкове, трябват ни токова дронове. Всичко би трябвало да е ясно и тъкмо, с цел да не се окаже, че имаме самолети, а нямаме танкове. Трябва да забележим кои два-три казуса имаме, да ги поправяме и на евроизборите ще победим. Иначе ще ни бият. И няма да са социалистите. Вече би трябвало повече да внимаваме за популисти и националисти да не излязат. Социалистите са систематична партия, положителни или неприятни. С тях можеш да седнеш и да се схванеш. Виждате другите какво дават обещание - излизане от еврозоната, изпъждане на всички мигранти. Ние можем да се преборим с това. Европа се съживява, стопанската система пораства и не би трябвало да съсипваме това ", приключи министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР