Европейският съюз е готов за Брекзит без сделка и че

...
Европейският съюз е готов за Брекзит без сделка и че
Коментари Харесай

Готови сме за Брекзит без сделка, обяви ЕК

Европейският съюз е подготвен за Брекзит без договорка и че от подобен вид най-вече би изгубила Англия, разгласи Европейската комисия.

Към момента комисията не счита за належащо да подхваща спомагателни ограничения за подготовка за сходен сюжет, съобщи на брифинг говорителката на Европейска комисия Наташа Берто.

" Това (Брекзит без сделка) явно ще аргументи огромни усложнения, както за жителите, по този начин и за фирмите, като ще има обилни отрицателни последствия в стопански проект. Те обаче ще бъдат усетени доста по-сериозно във Англия, в сравнение с в 27-те страни членки на Европейския съюз ", акцентира Берто, представена от Българска телеграфна агенция.
Според ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, в случай че се стигне до Брекзит без договорка, британците биха изгубили най-вече, сподели говорителката.
Британският министър председател Борис Джонсън е подложен на засилващ се напън да постави предварителен завършек на парламентарната почивка, съобщи Асошиейтед прес. Исканията са по отношение на изтеклите в публичното пространство държавни документи, в които се насочат предизвестия за всеобщ дефицит на артикули, съобщи Асошиейтед прес.
Икономисти от дълго време предизвестяват за сходен нещастен сюжет, само че поддръжниците на Брекзит отхвърлят прогнозите и споделят, че става дума за опити да се всява суматоха.
Опозиционната Лейбъристка партия ще направи всичко допустимо, с цел да предотврати Брекзит без договорка на 31 октомври, съобщи през днешния ден водачът на лейбъристите Джереми Корбин, представен от Ройтерс.
Корбин прикани съперниците на Брекзит без договорка в Народното събрание да гласоподават за събаряне на държавното управление посредством избор на съмнение, с цел да може Лейбъристката партия да образува краткотрайно държавно управление, което да осуети излизането от Европейския съюз без договорка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР