Европейският съюз е готов да наложи санкции срещу множество лица,

...
Европейският съюз е готов да наложи санкции срещу множество лица,
Коментари Харесай

ЕС ще съгласува нови санкции на Русия заради смъртта на Навални

Европейският съюз е подготвен да наложи наказания против голям брой лица, за които се счита, че са забъркани в малтретирането и гибелта на рецензия на Кремъл Алексей Навални в арктическа наказателна колония.
Европейският съюз е подготвен да реализира единодушие за наказания против няколко души, считани за забъркани в малтретирането и гибелта на рецензия на Кремъл Алексей Навални в арктическа наказателна колония, споделиха трима дипломати в петък.
Външните министри на Европейски Съюз евентуално ще одобрят глобите в понеделник, ден след края на тридневните избори в Русия, които съвсем несъмнено ще дадат на президента Владимир Путин още шест години отпред на Руската федерация.
След като оцеля след опит за отравяне през 2020 година, Навални, който беше на 47 години и най-известният критик на Путин, когато умря преди месец, излежаваше присъди от над 30 години за машинация, екстремизъм и други обвинявания, които съгласно него са измислени, с цел да го накарат да млъкне.
Руските управляващи издадоха смъртен акт, в който се показва, че той е умрял от естествена гибел. Последователите на Навални считат, че той е бил погубен от управляващите, което Кремъл отхвърля.
Осем европейски страни в началото писаха до висшия представител на Европейски Съюз по външната политика Жозеп Борел през февруари с искане за наказания против съветските прокурори, съдилища и чиновници на пандизите поради гибелта на Навални.
„ Мисля, че ще видите политическо единодушие, когато става въпрос за наказания против лица, забъркани в гибелта на Навални “, сподели почитан посланик от Европейски Съюз пред Ройтерс, говорейки при изискване за анонимност заради чувствителността на тематиката.
Двама други дипломати също споделиха, че чакат политическо решение от министрите, макар че по механически аргументи ограниченията няма да бъдат законно признати до по-късна дата.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР