Европейският проект - от неговото начало до днес, без съмнение

...
Европейският проект - от неговото начало до днес, без съмнение
Коментари Харесай

ГЕРБ: Европейският проект е най-великият мирен проект

Европейският план - от неговото начало до през днешния ден, без подозрение е най-великият кротичък план в историята на човечеството.

Това се показва в декларация от името на ГЕРБ, която бе прочетена от Джема Грозданова през днешния ден от парламентарната естрада във връзка Деня на Европа.

Парламентарната група изрази респект и самопризнание към всички, работили за постигането на фантазията на редица генерации българи, а точно да видят и България подредена като пълноправен член измежду фамилията на свободните европейските нации.

„ С участието ни в Съвета на Европа нашата страна стартира да развива общество, учредено на правилата на демокрацията, спазването на човешките права, главните свободи и върховенството на закона - трите стълба, върху които е построена европейската цивилизация “, се показва в декларацията.

ГЕРБ постоянно е отстоявала евроатлантическите полезности и ще бъде поръчител за участието в Европейския съюз и НАТО.

„ Настоящото първо българско председателство на Съвета на Европейския съюз ни дава опция още по-активно да спомагаме за намиране на сплотяваща визия за европейското бъдеще, което ние желаем да споделяме както с останалите страни от Европейски Съюз, по този начин и със съседите ни от Западните Балкани, които също споделят нашите желания. Вярваме, че дружно можем да отговорим доста по-успешно на сериозните провокации на нашето време. Надяваме се, че тази позиция споделят както всички политически сили в България, по този начин и българските жители “, счита още Джема Грозданова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР