Европейският председател Урсула фон дер Лайен обяви, че Европа е

...
Европейският председател Урсула фон дер Лайен обяви, че Европа е
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Европа е независима от Русия до края на зимата

Европейският ръководител Урсула фон дер Лайен разгласи, че Европа е закупила задоволително втеченен газ, с цел да бъде самостоятелна от съветския импорт до края на тази зима, заяви ARD.

Еропейският представител разгласи, че това е станало след контракти за доставки с други страни. Допълни, че е значимо бързо да се основат уреди за запазване на газ и да се разширят възобновимите енергийни източници. Припомни, че през вчерашния ден беше препоръчан огромен европейски проект. Той дава оферти за понижаване на енергийната взаимозависимост от Русия.

„ Трябва да намерим метод да комбинираме разнообразните снабдители, възобновимата сила и пестенето на сила. При рационалното потребление на тези фактори, ще можем да станем самостоятелни “, разгласи Фон дер Лайен.Добави, че глобите са били по този начин подбрани, че да нанесат вреди на Русия и да имат стеснен резултат върху европейските страни. Призова да се внимава цените на петрола да не доближават огромен таван, тъй като по този начин европейските страни може да бъдат отслабени.

Продължават диалозите в Европейски Съюз за търсене на други възможности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР