Европейският път на Лудогорец продължава с мач от втория квалификационен

...
Европейският път на Лудогорец продължава с мач от втория квалификационен
Коментари Харесай

"Лудогорец" прави втора крачка към мечтаните мачове

Европейският път на " Лудогорец " продължава с мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Днес (25 юли) българският първенец приема унгарския " МОЛ Види " в Разград, а задачата е една - добър турнирен резултат преси реванша, който ще помогне на " орлите " да създадат следващата крачка към мечтаните групи в шампионата.

На пръв взор българският тим е любимец. " Лудогорец " стартира присъединяване си в пресявките със постоянни победи над " Крусейдърс " - 7:0 в първия и 2:0 във втория мач.

Снимка: Lap.bg

Това даде самочувствие на момчетата на Пауло Аутуори. Той обаче разгласи, че тимът му ще подходи деликатно и няма да подцени днешния си противник. Бразилският експерт ще може да разчита на всичките си титуляри, а контузени остават Владислав Стоянов, Абел Анисе и Григоре.

В унгарския отбор не пазят положителни мемоари от България. През 2003 година тимът, който тогава носи името " Видеотон " отпада от " Марек " Дупница в шампионата Интертото. Днес всичките титуляри ще са на линия и ще се надяват да сътворят знамение против българския първенец, който е 5 пъти по-скъп от скромния " МОЛ Вида ".

Снимка: Lap.bg

При триумф през днешния ден и в реванша, " Лудогорец " ще се изправи пред първото си по-сериозно тестване. В третия кръг на квалификациите за Шампионската лига българският тим ще срещне румънския " Клуж " или шведския " Малмьо ".
" Клуж " или " Малмьо " чакат " Лудогорец " Преди това първенците би трябвало да отстранят "МОЛ Види "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР