Европейският парламент започва пленарната си сесия с дебати за създаването

...
Европейският парламент започва пленарната си сесия с дебати за създаването
Коментари Харесай

Гледайте дебата за върховенството на закона в България

Европейският парламент стартира пленарната си сесия с диспути за основаването на механизъм на Европейски Съюз за демокрацията, правилата на правовата страна и главните права и за обвързването му с новия дълготраен бюджет на Европейски Съюз. След 19:45 ч. членовете на Екологичен потенциал ще обсъдят върховенството на закона и обстановката в България.



В Брюксел дойдоха и лицата на митингите: сред тях са водачът на " Да, България " Христо Иванов, както и проф Велислав Минеков от " Отровното трио ". Говори и евродепутатът Радан Кънев.

Минеков беседва и с евродепутатката от крайната левица Клеър Дейли, която разяснява за България, че еврофондове са жизненоважната кръв за тези смучещи вампири и не би трябвало парите на европейските жители да се употребяват за корупция.

Събитията, които са възнамерявали през днешния ден, бяха предшествани от съвещание на мониторинговата група към Комисията по цивилен свободи в края на август, диспути в същата комисия, отдадени на резултатите от използването на механизма за съдействие и инспекция в България при започване на септември и съвещание на 1-ви октомври, когато резолюцията получи болшинство. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР