Европейският парламент смекчи позицията си и реши да обяви Русия

...
Европейският парламент смекчи позицията си и реши да обяви Русия
Коментари Харесай

ЕП реши да обяви Русия само за спонсор на тероризма

Европейският парламент смекчи позицията си и реши да разгласи Русия единствено за спонсор на тероризма. Припомняме, че предходната седмица Екологичен потенциал планираше да гласоподава резолюция, в която да разгласи Русия за терористична страна. Новият омекотен вид на резолюцията комбинира оферти от Европейската национална партия, " Обнови Европа " и Европейските консерватори и реформисти.

Също по този начин отпаднало е и настояването за включване на парламентарно показаните в Русия партии, отпред с " Единна Русия " на президента Владимир Путин, в листата на Европейски Съюз на терористичните организации. Путин също не се загатва във финалния текст.

Според българския евродепутат от Партията на европйските социалисти Петър Витанов не съществува термин " страна спонсор на тероризма ":

" Когато наречеш една страна терористична, това значи, че ти торпилираш всевъзможни опити да преговаряш с нея, тъй като кое държавно управление договаря с терористи ", означи Витанов.

На друго мнение е Натали Лоазо от " Обнови Европа ":

" Вижте какво се случва в Запорожие. Вече знаем, че в нуклеарната централа съветската войска е складирала нуклеарен материал, защото ни го споделиха от Международната организация за атомна сила. От началото на спора Запорожие е цел на удари. Това не е ли задоволително като отговор на вашия въпрос? ", съобщи Натали Лоазо.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР