Европейският парламент също се включи в случая Навални. След ареста

...
Европейският парламент също се включи в случая Навални. След ареста
Коментари Харесай

Европарламентът иска спиране на „Северен поток-2“ заради Навални

Европейският парламент също се включи в тази ситуация Навални. След ареста на рецензия на Кремъл Европейски Съюз би трябвало да спре строителството на „ Северен поток-2 “, написа в план на резолюция на Европарламента.
Предложението е подкрепено от фракциите на консерваторите, социалдемократите, либералите и зелените. Европейският парламент желае да спре построяването на германско-руския газопровод „ Северен поток-2 “, написа „ Шпигел “. Европейският съюз би трябвало неотложно да прекрати строителството му, се споделя в препоръчаната резолюция.
 Европарламентът кани Байдън на пленарната сесия в Страсбург Европарламентът кани Байдън на пленарната сесия в Страсбург
Членовете на Европейския парламент (ЕП) ще се радват да видят новоизбрания президент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън на пленарното съвещание на Е...
Освен прекъсване на строителството на тръбопровода, евродепутатите оферират и въвеждането на наказания против физически и юридически лица, които имат отношение към решението за задържането на Навални. Предлагат се наказания против лицата, виновни за нападенията против членове на опозицията, „ съветските олигарси “, „ членовете на обкръжението на президента Путин “ и „ медийните пропагандисти “.
БГНЕС напомня, че Алексей Навални беше арестуван в неделя, откакто кацна на летище Шереметиево и ще остане в ареста 30 дни, до момента в който съдът се произнесе за двете условни присъди, които има.
В момента Навални се намира в центъра за задържане „ Матроска тишина “ в Москва.
След съветската офанзива против Навални би трябвало да приказваме и за енергетика, съобщи ръководителят на ЕНП Манфред Вебер. Това е най-силният инструмент, с който разполагаме. е опция да се оказва напън, защото явно апелите към Москва не са задоволителни, счита той.
 Евродепутатите желаят още наказания на Европейски Съюз против Русия поради Навални Евродепутатите желаят още наказания на Европейски Съюз против Русия поради Навални
Евродепутатите изрично осъждат ареста на Алексей Навални и приканват Европейски Съюз да разшири глобите против съветски длъжностни лица, тъй че...
Депутатите в Европейския парламент имат поради замразяването на активи в Европейски Съюз и ограничение на свободата на пътешестване. „ Европейски Съюз не би трябвало повече да бъде място, на което съветското благосъстояние с неразбираем генезис да бъде добре пристигнало ", се споделя в текста, който ще бъде гласуван в четвъртък.
Въпреки възходящата вълна от рецензия, немското държавно управление още веднъж поддържа плана за газопровод. Отношението на федералното държавно управление към плана е " непроменено ", съобщи през днешния ден представител на Федералното министерство на стопанската система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР